«Εμφύλιος» στο Survivor: «Δεν ανήκω στην μπλε ομάδα», είπε ο Κρις

Gazzetta team
«Εμφύλιος» στο Survivor: «Δεν ανήκω στην μπλε ομάδα», είπε ο Κρις
Ξένο σώμα στους «μπλε» του Survivor, ο Κρις που είπε οτι δεν ανήκει πλέον στην ομάδα.

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στην ομάδα των «μπλε» του Survivor, σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου που θα παιχτεί στον ΣΚΑΙ.

Αφορμή αποτέλεσε η τιμωρία του Κρις και του Παππά, οι οποίοι για δύο φορές δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν το φαγητό που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Χθες ήταν η πρώτη και απλά έβλεπαν τους συμπαίκτες τους να απολαμβάνουν την πίτσα, ενώ εκείνοι έμεναν νηστικοί επειδή την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν για 7 ώρες, έχοντας πάει σε ξενοδοχείο να βρουν φαγητό.

«Δεν ανήκω στους μπλε»

Έτσι, στο τρέιλερ φαίνεται, εμφανώς εκνευρισμένος ο Κρις να λέει στην κάμερα: «Στον αγώνα επάθλου κατάφερα να φέρω δύο νίκες στην ομάδα μου, ενώ υπήρξαν άτομα που δεν προσέφεραν ούτε μία νίκη και απόλαυσαν αυτό το φαγητό, χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα».

Μάλιστα μετά από την ατάκα του Τζέιμς, ο οποίος είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου και πραγματικά δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με το να μην τρώνε εκείνοι και να τρώμε εμείς», ο Κρις λέει: «Πλέον δεν νιώθω οτι ανήκω στην μπλε ομάδα. Είμαι στην μπλε ομάδα για τα αγωνίσματα στα οποία θα κατεβαίνω κανονικά και θα παίζω. Πλέον η νέα μου ομάδα είμαστε εγώ και ο Αλέξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ