Survivor: Ο πρώην της Μαριαλένας που θα μπει στο παιχνίδι είναι τερματοφύλακας της Προοδευτικής (pics & vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο πρώην της Μαριαλένας που θα μπει στο παιχνίδι είναι τερματοφύλακας της Προοδευτικής (pics & vid)
Τι κοινό έχει ο Σάκης Κατσούλης που θα μπει στο Survivor με τον «Bachelor» Παναγιώτη Βασιλάκο; Την Προοδευτική.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τον οποίο η παίκτρια των «μπλε» συζούσε για δύο χρόνια.

Μάλιστα θα μπει και η επόμενη σχέση του (έπειτα από τη Μαριαλένα), η Χριστίνα Κεφαλά, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όμως ο επιχειρηματίας εκτός από πρώην της Μαριαλένας είναι και τερματοφύλακας της Προοδευτικής.

Ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, εκτός της Προοδευτικής έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες ανάμεσα στις οποίες και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ολυμπιακός Βόλου το 2016, ο Σάκης Κατσούλης είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά, που βρήκε σε χέρι παίκτη της ομάδας της Νεοκαισάρειας με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Οικονόμου, ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας με τον τρόπο τον 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου.

Να υπενθυμίσουμε πως και άλλος παίκτης ριάλιτι είχε αγωνιστεί στην Προοδευτική. Ο λόγος για τον «Bachelor» Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος μάλιστα ως ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής είχε αγωνιστεί και κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ