Αγωνία για τον 24χρονο ράπερ, ούτε το κινητό του δεν έχει εντοπιστεί (vids)

Gazzetta team
Αγωνία για τον 24χρονο ράπερ, ούτε το κινητό του δεν έχει εντοπιστεί (vids)
Kορυφώνεται η αγωνία για τον 24χρονο ράπερ, ο οποίος έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Για τρίτο 24ωρο παραμένει εξαφανισμένος ο Λάμπρος Μανιφάβας ή πιο γνωστός ως Lamanif. Ο 24χρονος ράπερ που έμενε με την γιαγιά του στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης εξαφανίστηκε όταν ανέβηκε υλικό ακατάλληλου περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, στα σόσιαλ μίντια. Κάτι που στεναχώρησε τον Lamanif, ο οποίος απάντησε με ένα μήνυμα στα σόσιαλ, κάνοντας λόγο για εκδίκηση.

Έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, με την γιαγιά του να δηλώνει την Τρίτη (9/2) την εξαφάνισή του. Μια ομάδα φίλων και γνωστών του ράπερ έχει ενεργοποιηθεί και μεταξύ άλλων έχουν σηκώσει και drone προκειμένου να βρουν τα ίχνη του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία εξέλιξη.

Οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή και αναμένεται η άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθεί το στίγμα του κινητού του. 'Ήδη από την Τετάρτη έχει ενεργοποιηθεί το silver alert

Την ίδια ώρα κυκλοφορεί ένα βίντεο με κάποιον που μοιάζει στον Lamanif να περπατά στην Τσιμισκή. Το βίντεο, όπως αναφέρει το thestival.gr, ανέβηκε στα social media με την υποσημείωση ότι σε αυτό εμφανίζεται ο 24χρονος ράπερ.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείχνει δύο νεαρούς να περπατούν στο πεζοδρόμιο εκ των οποίων ο ένας από τους δύο έχει κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον ράπερ.

Έκκληση από τη μητέρα του 24χρονου ράπερ

Την ίδια ώρα η μητέρα του από τη Γερμανία όπου διαμένει, κάνει έκκληση να βρεθεί το παιδί της. «Κάνω έκκληση να βρεθεί το παιδί μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει τις έρευνες. Ο Λάμπρος είναι ένα παιδί κοινωνικό και χαρούμενο. Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια που δεν ισχύουν. Ο Λάμπρος είναι μεγαλωμένος με αρχές και αξίες. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου και να είναι υγιής. Τον εκλιπαρώ να γύρισε, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ