Εξαφάνιση 24χρονου ράπερ στην Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό του», λέει η μητέρα του (vid)

Gazzetta team
Εξαφάνιση 24χρονου ράπερ στην Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό του», λέει η μητέρα του (vid)
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Τι ανέφερε η μητέρα του.

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση γνωστού ράπερ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας.

Η γιαγιά του, χθες, προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία και έχει ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ανέφερε πως η ίδια ζει στην Γερμανία και πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ανησυχεί για το παιδί της.

«Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι έχει συμβεί

Ο 24χρονος την περασμένη Δευτέρα, πριν εξαφανιστεί, είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε φίλους και γνωστούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», το βίντεο ανέβηκε στο Instagram μετά τη 01:00 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Τη νύχτα υπήρξε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι κοινοποίησαν το βίντεο και ζητούσαν την παρέμβαση των αρχών.

«Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε», έλεγε στο βίντεό του ο ράπερ.

«Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21; Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν», συνέχισε.

Το βίντεο μετά από λίγη ώρα «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του.

Το ροζ βίντεο

Ένα ροζ βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ήταν -όπως όλα δείχνουν- εκείνο που τον έκανε να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις.

Όταν αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο αρκετοί χρήστες των social media άρχισαν να χλευάζουν τον ράπερ, κυρίως για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, καθώς φέρεται να φοράει γυναικεία εσώρουχα.

Έγινε αμέσως viral, καθώς κοινοποιήθηκε από πολλούς χρήστες και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Οι περισσότεροι γνωστοί instagramers ζητούσαν να κάνουν όλοι αναφορές για να κατέβει το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, αλλά και να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές.

Αρκετοί ήταν, επίσης, εκείνοι που είπαν πως το βίντεο είναι προωθητική ενέργεια για το νέο του τραγούδι, που ανέβηκε στο YouTube στις 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί ο 24χρονος, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ δεν έχει δεχθεί κλήση για απόπειρα αυτοκτονίας από χθες το βράδυ.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες, βγήκε και ανακοίνωση για την εξαφάνισή του από το Aber Alert.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ