Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Δύο νέα πρόσωπα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση (vid)

Gazzetta team
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Δύο νέα πρόσωπα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση (vid)
Τι αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε, ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός για τα δυο νέα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη.

Να αποδείξει ότι δεν απέτρεψε την μητέρα των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό, να παραδοθούν στις Αρχές, επιχειρεί ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός.

Σε υπόμνημα που κατέθεσε, υποστηρίζει ότι η μητέρα είχε συνομιλήσει με άλλα δυο πρόσωπα σε προγενέστερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ειδικός φρουρός προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του για την παράβαση καθήκοντος και την υπόθαλψη, ο οποίος κατηγορείται ότι αν και γνώριζε πως τα δυο αδέλφια ξυλοκόπησε τον σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, δεν το ανέφερε στην υπηρεσία του και προέτρεψε την μητέρα του να μην παραδοθούν.

Σε υπόμνημα του που κατέθεσε χτες ο δικηγόρος του, υποστηρίζει ότι η μητέρα συνομίλησε προγενέστερα με άλλα δυο άτομα και παρέθεσε μάλιστα, τα σχετικά απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα.

Ένας μέρος των διαλόγων

-Άγνωστος: «Μην τρελαίνεσαι, λοιπόν ότι ξέρουν. Τίποτα δεν ξέρουν».

-Μητέρα ανηλίκων: «Μακάρι».

- Άγνωστος: «Ρε συ, αν ήξεραν δεν θα είχαν έρθει;»

-Μητέρα ανηλίκων: «Τώρα που σας έκλεισα πέρασε από κάτω από το σπίτι, γιατί τώρα εμείς έχουμε κάμερα και βλέπουμε συνέχεια, Πέρασε ένας και έβγαλε μια φωτογραφία, έκατσε στο διπλανό σπίτι, ένα λεπτό, και μετά πήγε προς τα πάνω και τώρα έχει κάτσει σε ένα αμάξι»

Σύμφωνα με τον ειδικό φρουρό, εκείνοι προέτρεπαν την μητέρα να μην παραδοθούν τα παιδιά της στις Αρχές, αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ