Κυριακή θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα: Τα δύο πρώτα νοσοκομεία

Gazzetta team
Κυριακή θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στην Ελλάδα: Τα δύο πρώτα νοσοκομεία
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την αφετηρία του εμβολιασμού στην Ελλάδα, η οποία θα ξεκινήσει από το Σωτηρία και τον Ευαγγελισμό.

Έτοιμη να κάνει τα πρώτα εμβόλια και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της στην μάχη με τον κορονοϊό, είναι όπως όλα δείχνουν η Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο προγραμματισμός που έχει γίνει, προβλέπει πως αυτός θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου. Την δεύτερη δηλαδή από τις τρεις ημέρες που είπε χθες η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν.

Μάλιστα, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε ένα τέτοιο θέμα, η διαδικασία θα αρχίσει Κυριακή και θα γίνει στον Ευαγγελισμό και στο Σωτηρία.

Στον «Ευαγγελισμό», σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει δρομολογηθεί, στο ισόγειο του κτηρίου του «Οίκου Αδελφών Νοσοκόμων» θα βρεθούν την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, 50 άτομα από ισάριθμες κομβικές για τη λειτουργία του νοσοκομείου υπηρεσίες.

Στο «Σωτηρία» θα γίνει κτήριο των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών). Και σε αυτό ακολουθείται με τον ίδιο τρόπο η συμπλήρωση της λίστας των πρώτων 50 προσώπων που θα εμβολιαστουν, δηλαδή να είναι πρόσωπα, επικεφαλής πρώτης γραμμής στις υπηρεσίες και τα τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ