Απίστευτα πράγματα: Θέλουν να κλείσουν από τώρα βίλες για πάρτι στη Μύκονο (pic)

Gazzetta team
Απίστευτα πράγματα: Θέλουν να κλείσουν από τώρα βίλες για πάρτι στη Μύκονο (pic)
Καταγγελία από την Μύκονο πως ήδη έχουν ξεκινήσει από τώρα επαφές στο νησί για την διοργάνωση πάρτι σε βίλες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, σχεδόν σε καθημερινή βάση υπήρχαν ρεπoρτάζ από την Μύκονο για τα κρυφά πάρτι που διοργανώνονταν σε βίλες κόντρα στα περιοριστικά μέτρα που υπήρχαν.

Μάλιστα, η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να μεταβεί στο νησί ειδικό κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να αναλάβει το θέμα αυτό, να εντοπίζει και να διαλύει τις συγκεντρώσεις αυτές.

Η καταγγελία

Παρά το γεγονός όμως οτι ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει από τον κορονοϊό, ούτε προβλέπεται να γίνει σύντομα κάτι τέτοιο, κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η καταγγελία που έγινε από το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου μέσω επιστολής στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως αναφέρει λοιπόν, αν και βρισκόμαστε 5 μήνες μακριά από το Πάσχα που φέτος είναι 2 Μαΐου πως «το πρόβλημα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και πάρτι σε βίλες ή τουριστικά καταλύματα του νησιού, παραμένει. Έχουμε πληροφορηθεί ότι οι διοργανωτές επικοινωνούν με ιδιοκτήτες ακινήτων με σκοπό να ξεκινήσουν τα πάρτι μετά το Πάσχα».

Ζητούν από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να τους ενημερώσει για τον σχεδιασμό του υπουργείου, δεδομένου ότι στη Μύκονο δεν υπάρχει εισαγγελικός λειτουργός ώστε να γίνονται έλεγχοι σε ιδιωτικές κατοικίες καθώς και να κάνουν μια σύντομη τηλεδιάσκεψη για να του εκθέσουν καλύτερα τα προβλήματά τους.

Δημοσιεύτηκε από Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου - Σωματείο ΣΕΔΕΜ στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ