«Πρωταθλήτρια» στα πριβέ πάρτι η Μύκονος: Παίκτες της Τσέλσι φέρονται να διασκέδαζαν σε ένα από αυτά

Gazzetta team
«Πρωταθλήτρια» στα πριβέ πάρτι η Μύκονος: Παίκτες της Τσέλσι φέρονται να διασκέδαζαν σε ένα από αυτά
Δυο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι φέρονται να διασκέδαζαν σε πριβέ πάρτι στην Μύκονο.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί σαρωτικούς ελέγχους στην Μύκονο, που φέτος αναδείχτηκε σε πρωταθλήτρια στα πριβέ πάρτι σε ενοικιαζόμενες βίλες, τα οποία αποδείχτηκαν τελικά «βόμβες» μετάδοσης του κορονοϊού.

To τελευταίο πριβέ «corona – party» ήταν αυτό στην βίλα της Φτελιάς, ενώ το χειρότερο πάρτι που αποδείχθηκε φορέας υπέρ-μετάδοσης, ήταν ένα μυστικό πάρτι σε απομακρυσμένη πολυτελή βίλα στο Αγράρι της Μυκόνου όπου, όπως αναφέρει το newsit.gr, εκεί διασκέδαζαν και δυο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη έπειτα από την επέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι γνωρίζοντες τα μυστικά της Μυκόνου, λένε πως οι συγκεκριμένοι παίκτες της αγγλικής ομάδας, ανακουφισμένοι που γλίτωσαν την σύλληψη και το πρόστιμο, την επόμενη ημέρα… για να πνίξουν τον πόνο τους για το πάρτι που χάλασε η ΕΛ.ΑΣ, έκαναν πριβέ μάζωξη με αρκετό κόσμο σε σκάφος σε κόλπο του νησιού.

Το πάρτι στο Αγράρι φαίνεται πως ήταν το χειρότερο όλων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ εκεί θα συγκεντρώνονταν πάνω από 1.000 άτομα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, την στιγμή που έφτασαν τα κλιμάκια της Ασφάλειας, αλλά και αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος, στο εσωτερικό της πολυτελούς βίλας βρίσκονταν ήδη περίπου 800 άτομα, ενώ έξω από το πολυτελές οίκημα περίμεναν για την είσοδο τους στο εσωτερικό, άλλοι 400 με 500 καλεσμένοι, οι οποίοι έσπευσαν να εξαφανιστούν στην θέα των αστυνομικών, αναφέρει το newsit.gr.