Πατέρας Τσιτσιπά για τα Harrods: «Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώξουν την ποιότητα» (vid)

Gazzetta team
Πατέρας Τσιτσιπά για τα Harrods: «Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώξουν την ποιότητα» (vid)
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανάρτηση του γιου του για την ανάγκη να υπάρξουν Harrods στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 24ωρα, τα social media έχουν πάρει φωτιά από μία ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αυτή δεν είχε να κάνει με κάποιο θέμα σχετικά με το τένις, αλλά με την ανάγκη να φτιαχτούν Harrods στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του διάσημου τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open και προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας...

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους».

Μάλιστα, όταν έγινε η σύγκριση για το φιλανθρωπικό έργο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει δώσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί ή σε άλλους οργανισμούς χωρίς να το ανακοινώνει.Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει…Αυτό που έχει κάνει ο Στέφανος στην Αυστραλία και ακόμα ισχύει αυτό είναι ότι υπήρχαν κάποιοι Ελληνες επιχειρηματίες που έφτιαξαν κάποια προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο Στέφανος κάνει δωρεά όλα αυτά τα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να κρατήσει ούτε ένα ευρώ στο Μαζί για το Παιδί».