Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να κάνει καταγγελία για απειλές και την έγραψαν επειδή δεν είχε στείλει SMS

Gazzetta team
Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να κάνει καταγγελία για απειλές και την έγραψαν επειδή δεν είχε στείλει SMS
Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τις απειλές που δεχόταν η ίδια, ο σύζυγός και τα παιδιά της, αλλά της βεβαίωσαν πρόστιμο 300.

Όσο απίστευτο και αν φαντάζει, άλλο τόσο πραγματικό είναι το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία και τελικά της βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 περίπου στις 14:00, αντιλήφθηκε την ιδιοκτήτρια του διπλανού διαμερίσματος να φωνάζει δυνατά και να εξυβρίζει με ανήθικες προσβολές, την ίδια, τον σύζυγό της και να απειλεί εκείνη και την οικογένειά της (συμπεριλαμβανομένου και του παιδιού της).

Ο λόγος της διαμάχης

Όπως φαίνεται, αυτό που την ενοχλούσε ήταν ενοχλεί η τροφή που βάζει ο σύζυγός της στις αδέσποτες γάτες και τους κατηγορεί ότι το αυτοκίνητό της είναι γρατζουνισμένο και φταίνε εκείνοι. Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για να της υποβάλει μήνυση.

Σκέφτηκε να στείλει 13033, όμως δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος αριθμός που να την καλύπτει και δεν ήξερε τι να κάνει. Πάνω στην ταραχή της λοιπόν δεν έστειλε τίποτα και πήγε με τα πόδια στο Α.Τ Ιαλυσού, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της.

Εκεί βρήκε ήδη την γειτόνισσά της, η οποία ήθελε να κάνει μήνυση στον σύζυγό της και σε εκείνη. Ο αστυνομικός υπηρεσίας τις κράτησε για τα περαιτέρω, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μηνύσεων, όμως πριν ξεκινήσει ζήτησε να του δείξει το SMS για την μετακίνηση.

Πριν από την κατάθεση των μηνύσεων, ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε να του δείξει το μήνυμα που θα έπρεπε να στείλει στο 13033 και της επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή δεν το έπραξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή που οδηγός πήγε να φύγει από το μπλόκο την ώρα που της έγραφαν πρόστιμο για SMS (vid)
Πάμε για παράταση στην... παράταση του lockdown