Θεούς και δαίμονες έβριζε και απειλούσε ο Κασιδιάρης καθώς έβγαινε με χειροπέδες από τη ΓΑΔΑ (pics)

Gazzetta team
Θεούς και δαίμονες έβριζε και απειλούσε ο Κασιδιάρης καθώς έβγαινε με χειροπέδες από τη ΓΑΔΑ (pics)
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ με χειροπέδες και οδηγούμενος στην κλούβα της αστυνομίας, που θα τον μεταφέρει στη φυλακή, έβριζε και απειλούσε... θεούς και δαίμονες!

Την... άγουσα για τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/10) οι καταδικασθέντες σε φυλάκιση Χρυσαυγίτες.

Οι πρώην βουλευτές, που καταδικάστηκαν για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αποχωρούν ανά διαστήματα από τη ΓΑΔΑ για τις φυλακές Δομοκού, Μαλανδρίνου και Τρικάλων.

Θυμίζουμε, στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 37 εκ των 39 καταδικασθέντων, που έχουν συλληφθεί ή παραδοθεί, ενώ διαφεύγει της σύλληψης ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος καλύπτεται ακόμη από την ασυλία του ευρωβουλευτή.

Πριν από λίγο, λοιπόν, εμφανίστηκε και ο Ηλίας Κασιδιάρης να βγαίνει από τη ΓΑΔΑ με χειροπέδες στα χέρια και να οδηγείται στην κλούβα της αστυνομίας, που θα τον μεταφέρει στη φυλακή.

Ένας Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο... μαινόμενος!

Καθώς οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στην κλούβα, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους και έβριζε και απειλούσε... θεούς και δαίμονες!

Στις φυλακές Δομοκού η ηγετική ομάδα

Όπως αναφέρει, εξάλλου, το protothema.gr, οι 28 θα οδηγηθούν στις φυλακές Δομοκού. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και η ηγετική ομάδα, ήτοι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής, καθώς ο Χρήστος Παππάς παραμένει ασύλληπτος και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός εκτός Ελλάδας.

Η πρώην αστυνομικός Βενετία Πόπορη θα οδηγηθεί στον Ελαιώνα, ενώ εκ των υπολοίπων οκτώ, δύο θα οδηγηθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου (οι Ματθαιόπουλος, Ρουπακιάς) και έξι στα Τρίκαλα.

Όλοι τους θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών λόγω κορονοϊού, και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα (ατομικά) κελιά τους.

Δείτε φωτογραφίες από τις μεταγωγές των Χρυσαυγιτών στις φυλακές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ