Τα κρούσματα και τα τεστ σε Nammos και Scorpios, οι 100 εργαζόμενοι που έφυγαν πριν τους ελέγχους (pics)

Gazzetta team
Τα κρούσματα και τα τεστ σε Nammos και Scorpios, οι 100 εργαζόμενοι που έφυγαν πριν τους ελέγχους (pics)
Πως μοιράζονται τα κρούσματα σε Nammos και Scorpios στην Μύκονο και τι γίνεται με τους 100 εργαζόμενους που έφυγαν πριν από τους ελέγχους.

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου δύο από τα διασημότερα bar restaurant της Μυκόνου, το Nammos και το Scorpios με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας λόγω των κρουσμάτων που βρέθηκαν σε εργαζόμενους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, στους ελέγχους που έγιναν από τα μικρά κλιμάκια στο νησί το Σάββατο, διενεργήθηκαν συνολικά 195 τεστ στα δύο μαγαζιά, 70 σε αυτό στην Ψαρρού και 125 στο άλλο.

Στο πρώτο βρέθηκαν 11 θετικά κρούσματα, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι πολύ ανησυχητικό αναλογικά, ενώ στο δεύτερο 2.

Ωστόσο αυτό που σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκαλεί ανησυχία είναι οτι στο Nammos την προηγούμενη εβδομάδα, λύθηκαν οι συμβάσεις και αποχώρησαν 100 εργαζόμενοι, καθώς πρέπει να εξεταστούν και αυτοί.

Και στα δύο καταστήματα πάντως, χθες ξεκίνησε η απολύμανση όλων των χώρων τους, εσωτερικών και εξωτερικών, ενώ οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί είναι σε καραντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ