#Memoumespiti και δεν αλλάζουμε συνήθειες με τα φιλαράκια μας...

#Memoumespiti και δεν αλλάζουμε συνήθειες με τα φιλαράκια μας...
Εδώ στο gazzetta.gr #menoumespiti αλλά δεν αλλάζουμε τις συνήθειές μας και συνεχίζουμε να περνάμε τέλεια με τα φιλαράκι μας!

Ο κορονοϊός, έχει φέρει το κλείσιμο των πάντων και την καραντίνα στη ζωή μας. Διανύουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις κι όλοι μας δοκιμαζόμαστε σε όλους τος τομείς. Αυτό που μπορεί να μας τονώσει ψυχολογικά και να μας κάνει να γελάμε είναι η καλή παρέα. Τα φιλαράκι μας. Οι κολλητοί μας.

Μπορεί να μην βγαίνουμε να πίνουμε, να πηγαίνουμε σινεμά, βόλτα με το αμάξι μας αλλά και εν μέσω κορονοϊού, υπάρχουν τρόποι για να περνάμε καλά μαζί τους!.

Καταρχάς, το gazzetta.gr σάς κρατάει συντροφιά με το #Mένουμεσπίτι #περνάμεκαλά!. Οι διευθυντές Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος, οι αρχισυντάκτες, οι ρεπόρτερ κι οι... φίλοι τους είναι εδώ. Συντονίζεσαι, λοιπόν και εσύ με τα φιλαράκια σου, μας βλέπετε, μας σχολιάζετε (μέσω των social media) και μας στέλνετε τα δικά σας μηνύματα.

Από εκεί και πέρα, η καραντίνα έχει δημιουργήσει διάφορες... τρέλες. Μία απ' αυτές είναι και το Toliet Paper Challenge. Μπορείτε λοιπόν, να κάνετε κόντρες στην παρέα σας. Ποιος θα κάνει τα πιο πολλά γκελάκια. Τα στέλνετε μεταξύ σας και βγάζετε το νικητή!

Το PlayStation και τα Esports είναι μία ακόμα - και συνηθισμένη λύση! Παίζετε, τσατάρετε... Καλή φάση! Για να μη λιώσετε μπροστά από την οθόνη, μπορείτε να βάλετε τις κάμερες σας και να παίξετε όνομα-ζώο-πράγμα-φυτό! Παιχνίδι που λίγο-πολύ έχουμε παίξει!

Οκ, τώρα για κάνα τάβλι με τον φίλο σου μπορείς να παίξεις. Στήνετε τα τάβλι κι ο καθένας παίζει και τις δύο ζαριές (ρίχνονται κανονικά, μία ο ένας μία ο άλλος) για να μη χάσει το μέτρημα. Χαρτάκι δεν γίνεται! Υπομονή να περάσουν αυτές οι μέρες...

Αν μένετε κοντά με την παρέα σας, στη βόλτα με τον σκύλο (αν δεν έχεις, θα πήρες τώρα ή θα... νοίκιασες), στη βόλτα λοιπόν μπορείς να πεις στο κολλητάρι να βγει στο μπαλκόνι. Οκ, σε ώρες που δεν έχει κόσμο, μπορείς να τον πάρεις και να κάνεις ένα περπάτημα ή ένα τρέξιμο (θα έχεις γίνει και fit αυτές τις μέρες).

Αν σας έχουν λείψει τόσο πολύ τα μπουζούκια, λύση υπάρχει! Βάζετε τα ποτά σας, ανοίγετε την κάμερα σας. Ενας αναλαμβάνει τον ρόλο του Dj και... μοιράζει πόνο!

Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις και οι ατελείωτες ώρες συζήτησης - κ...ας, δεν είναι δυνατόν να λείπουν και τώρα. Εδώ γινόντουσαν και πριν απ' αυτή!

Αν πηγαίνατε παρέα γυμναστήριο, συντονιστείτε, βγάλτε ένα πρόγραμμα και κάντε το παρέα μέσω κάμερας. Ήταν κάτι ατομικό και ομαδικό έτσι κι αλλιώς και μπορεί να συνεχίσει να είναι.

Βάλτε να δείτε ξανά ένα επικό ματς της αγαπημένης σας ομάδας! Μπύρες, σουβλάκια, πίτσες και το ματς που πανηγυρίσατε πιο πολύ από κάθε άλλο. Ειδικά αν υποστηρίζετε και την ίδια ομάδα, θα το... ζήσετε ξανά! Αφήστε, δε, ότι δεν θα φοβάστε μην σας φάει κανείς το φαγητό. Βέβαια, με τους γείτονες στην πολυκατοικία ίσως δεχτείτε παρατήρηση, αλλά τι σας νοιάζει!

Ιδέες υπάρχουν! #Menoumespiti και μοιραζόμαστε με το gazzetta αυτό που ζούμε!