Γερμανία: Η «χειροβομβίδα» στο δάσος αποδείχθηκε... ερωτικό βοήθημα

Gazzetta team
Γερμανία: Η «χειροβομβίδα» στο δάσος αποδείχθηκε... ερωτικό βοήθημα
Μια ύποπτη τσάντα σήμανε συναγερμό στις γερμανικές Αρχές, όμως πολύ γρήγορα ήρθε η λήξη του.

Πυροτεχνουργοί της γερμανικής αστυνομίας ειδοποιήθηκαν να μεταβούν σε δάσος της Βαυαρίας, έπειτα από τον εντοπισμό μιας τσάντας που μέσα περιείχε μια «χειροβομβίδα». Όταν όμως έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι αυτό που προκάλεσε τη κινητοποίηση ήταν ένα… ερωτικό βοήθημα.

Η τσάντα εντοπίστηκε από έναν άνδρα που έκανε τζόκινγκ τη Δευτέρα σε δάσος έξω από την πόλη Πάσαου, κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία. Όταν άνοιξε την τσάντα διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτή υπήρχε κάτι σαν χειροβομβίδα.

Αφού ειδοποίησε την αστυνομία, στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί, που εξέτασαν το περιεχόμενο της τσάντας και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για λαστιχένια χειροβομβίδα.

Η ίδια τσάντα περιελάμβανε προφυλακτικά και λιπαντικό, αντικείμενα που βοήθησαν τους αστυνομικούς να μαντέψουν τη χρήση για την οποία προοριζόταν το «ύποπτο» αντικείμενο.

«Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε αυτή την υποψία. Υπάρχουν πράγματι sex toys σε σχήμα χειροβομβίδας», δήλωσαν από την αστυνομία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ