Ένας 33χρονος τα έβαλε με 3 εισβολείς που ήθελαν να του κλέψουν τα σκυλιά (vid)

Gazzetta team
Ένας 33χρονος τα έβαλε με 3 εισβολείς που ήθελαν να του κλέψουν τα σκυλιά (vid)
Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε και ατρόμητος και έξυπνος, καθώς τα έβαλε με τους εισβολείς και φρόντισε να φωνάξει έναν γείτονα.

Στην Αγγλία έχει γίνει της... μόδας το τελευταίο διάστημα το dognapping, το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς βγαίνει από το kidnapping. Την απαγωγή δηλαδή, μόνο που δεν μιλάμε για ανθρώπους, αλλά για σκύλους.

Υπάρχουν συμμορίες που εισβάλουν σε σπίτια ή σε αυλές και παίρνουν τα σκυλιά, προκειμένου να τα πουλήσουν σε ενδιαφερόμενους και να κερδίσουν το χρηματικό ποσό.

Μία τέτοια περίπτωση, αποτυχημένη όμως, έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες στο Ντόνκαστερ, καθώς το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Την Τετάρτη το βράδυ, άρχισε να χτυπάει επίμονα το κουδούνι στο σπίτι του, αλλά όταν άρχισε να ρωτάει ποιος είναι, δεν κατάφερε να βγάλει άκρη. Έτσι έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή δύο άτομα έπεσαν πάνω του και αμέσως ξεκίνησε την μάχη μαζί τους. Έχοντας ξεμπλοκάρει την είσοδο του σπιτιού, ένας τρίτος νεαρός μπήκε μέσα και για λίγο άρχισε να ψάχνει τον χώρο, όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του.

Βλέπετε, ο ιδιοκτήτης, ο Ryan Hesford βρήκε την ψυχραιμία να πηδήξει στο δίπλα σπίτι και να ζητήσει την βοήθεια του γείτονά του. Αυτός άνοιξε και αμέσως πήραν στο κυνήγι τους τρεις δράστες, οι οποίοι έφυγαν με άδεια χέρια.

Ευτυχώς ο νεαρός που μπήκε μέσα στο σπίτι δεν κατάφερε να εντοπίσει γρήγορα το Σιχ Τσου και το Πομέριαν που ήταν σε ένα δωμάτιο, καθώς αμφότερα είναι πολύ δημοφιλή στις συμμορίες αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ