Προκλητικός χάρτης δείχνει την μισή Ελλάδα να ανήκει στην Τουρκία (pic)

Gazzetta team
Προκλητικός χάρτης δείχνει την μισή Ελλάδα να ανήκει στην Τουρκία (pic)
Το όνομα του ισλαμιστικού περιοδικού είναι Misvak και εμπλέκει τη μισή Ελλάδα, τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ, «προσαρτώντας» τα στην κατοχή του... Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν...

Ένα κατά κυριολεξία κατάπτυστο χάρτη δημοσίευσε το ισλαμιστικό περιοδικό Misvak που εμφανίζει τη βόρεια Ελλάδα, φυσικά τα νησιά, καθώς τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ υπό τουρκική κατοχή!..

Στη μέση του χάρτη έχει βέβαια, τον Ερντογάν και το φανατικό αυτό περιοδικό προχώρησε στο προκλητικό αυτό δημοσίευμα, με αφορμή την κυκλοφορία γραμματοσήμου που εξέδωσε το Ιράκ μετά την επίσκεψη του Πάπα. Σε αυτό εμφανίζεται μέρος της Ανατολίας, εκεί που βρίσκονται πολλοί Κούρδοι- Τούρκοι, να ανήκει στο κράτος των Κουρδιστάν. Για το λόγο λοιπόν αυτό, θα πρέπει κατά την άποψή τους να πληρώσει το «μάρμαρο» η Μισή Ελλάδα και τα μισά Βαλκάνια!..

Στην ανάρτησή του μάλιστα στο twitter το περιοδικό αυτό, σημειώνει ότι: «Αν είναι να ζωγραφιστεί ένας χάρτης, εμείς θα τον ζωγραφίσουμε».

Παράλληλα δεν παραλείπει να έχει και το 2023, όταν και θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που πάντως δεν δείχνει η πρακτική πως έχουν σε υπόληψη το κοσμικό κράτος που δημιούργησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ