Άνδρας παντρεύτηκε κόμπρα επειδή τη θεωρεί μετενσάρκωση της νεκρής συντρόφου του

Gazzetta team
Άνδρας παντρεύτηκε κόμπρα επειδή τη θεωρεί μετενσάρκωση της νεκρής συντρόφου του
Aπίστευτα και κι όμως ελληνικά λέει ο... άλλος. Και πού να δει στην Ταϊλάνδη που ένας άνδρας που παντρεύτηκε μία τρίμετρη κόμπρα γιατί πιστεύει πως είναι μετενσάρκωση της χαμένης του φίλης!..

Ένας νεαρός άνδρας στην Ταϊλάνδη παντρεύτηκε μια κόμπρα μήκους τριών μέτρων αφού εντόπισε μια εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ του φιδιού και της φίλης του.

Η σύντροφος του άνδρα, τα στοιχεία του οποίου είναι άγνωστα, είχε πεθάνει πριν από πέντε χρόνια, γεγονός που τον είχε αφήσει πληγωμένο.Ωστόσο, η ζωή του πήρε μια απροσδόκητη στροφή όταν παρατήρησε μια κόμπρα παρόμοια με την άψυχη φίλη του, η οποία τον έκανε να πιστέψει ότι το φίδι είναι η μετενσάρκωσή της. Ο Ταϊλανδός τώρα ξοδεύει όλο του τον χρόνο με το φίδι. Βλέπει τηλεόραση μαζί του, πηγαίνουν εκδρομές και ταξιδεύουν.

«Αυτός ο τύπος πιστεύει ότι η φίλη του ξαναγεννήθηκε ως αυτή η λευκή κόμπρα», δήλωσε ο Βοράναν Σαρασαλίν από το Καντσαναμπούρι της Ταϊλάνδης.

«Παρατήρησε το φίδι και είδε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη γυναίκα που κάποτε αγαπούσε. Είναι πολύ ικανοποιημένος που περνάει χρόνο, επικοινωνεί και να παίζει με το φίδι. Το φροντίζει προσεκτικά λόγω του γεγονότος ότι πιστεύει πως έγινε η σύντροφός του.»

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ