Το ακριβότερο ακίνητο στον κόσμο: Αξίζει 1,8 δισ. και έχει γκαράζ 168 αυτοκινήτων (pics)

Gazzetta team
Το ακριβότερο ακίνητο στον κόσμο: Αξίζει 1,8 δισ. και έχει γκαράζ 168 αυτοκινήτων (pics)
Antilia ονομάζεται το ακριβότερο ακίνητο στον κόσμο, η αξία του οποίου ξεπερνάει τα 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ακριβά σπίτια υπάρχουν πολλών κατηγοριών, όμως υπάρχει ένα που ξεχωρίζει, καθώς παίζει χωρίς αντίπαλο. Μιλάμε για το ακριβότερο ακίνητο στον κόσμο, το Antilia.

Οι περισσότεροι δεδομένα θα νομίζουν οτι πρόκειται για κατοικία που βρίσκεται σε κάποιο εξωτερικό νησί ή για μια παραθαλάσσια βίλα με θέα των ωκεανό. Λάθος, η έδρα του συγκεκριμένου ακινήτου βρίσκεται στην Βομβάη.

Ιδιοκτήτης της είναι ο Mukesh Ambani, ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση του Bloomberg με τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως, καθώς η περιουσίας του ξεπερνά τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βλέπετε, από τη στιγμή που είναι πρόεδρος, διευθυντής και μεγαλομέτοχος της Reliance Industries Limited, βλέπει τα έσοδα να αυξάνονται σε καθημερινή βάση. Έτσι το να χτίσει ένα σπίτι τέτοιας αξίας, δεν είναι τίποτα.

Τι διαθέτει το Antilia; Πρώτα από όλα να πούμε πως το ύψος του φτάνει τα 173 μέτρα, κάτι που σημαίνει οτι είναι αρκετά επιβλητικό. Διαθέτει τρία σημεία προσγείωσης ελικοπτέρων, γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 168 αυτοκίνητα, ενώ είναι χτισμένο έτσι, ώστε να αντέχει σεισμό 8 ρίχτερ. Τουλάχιστον έτσι λένε οι προδιαγραφές.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ακίνητο στο οποίο κατοικεί η οικογένεια του Ambani δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς ο ίδιος φροντίζει να τις κρατάει μυστικές, όπως οι σύζυγός του, Nita μας έδωσε μια μικρή γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ