ΗΠΑ: «Καλώς ήρθατε στο Hollyboob», γνωστοί influencers άλλαξαν τα γράμματα του Hollywood (pic & vid)

Gazzetta team
ΗΠΑ: «Καλώς ήρθατε στο Hollyboob», γνωστοί influencers άλλαξαν τα γράμματα του Hollywood (pic & vid)
Έξι γνωστοί influencers αποφάσισαν να αλλάξουν την πινακίδα του Hollywood στο Λος Άντζελες για να περάσουν ένα μήνυμα.

Το πιο γνωστό σημείο στο Λος Άντζελες, ακόμα και για κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ, είναι το Hollywood. Μάλιστα, στον λόφο βρίσκονται και τα τεράστια γράμματα της ονομασίας του.

Όμως έξι influencers -ανάμεσα τους και μια πρώην παίκτρια ριάλιτι-αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν, μάλλον, παράδοξο τρόπο. Συγκεκριμένα άλλαξαν ένα γράμμα και από Hollywood το έκαναν Hollyboob (το δεύτερο συνθετικό σημαίνει στήθος).

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία ήταν δική της και οι υπόλοιποι απλά την βοήθησαν. Ο λόγος της διαμαρτυρίας τους ήταν η λογοκρισία, σύμφωνα με τους ίδιους, που δέχονται για τις φωτογραφίες που αναρτούν στα social media με αποτέλεσμα να τους απενεργοποιούν τους λογαριασμούς.

«Αυτό ήταν για να τους δείξω ότι έχω ακόμα φωνή», είπε στη DailyMail.com η Julia Rose.

«Η επιχείρησή μου για το Shagmag με σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους επίσης απενεργοποιήθηκε φέτος λόγω γυμνού, αλλά δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει το Playboy, νομίζω ότι κάνουν διακρίσεις στους λογαριασμούς μου», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι ανέφεραν, πως αφού εκείνη επηρεάζει τόσο κόσμο γιατί να μην την βοηθήσουν.

Μάλιστα, αρχικά όσοι το είδαν νόμιζαν πως επρόκειτο για μήνυμα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

«Είμαστε χαρούμενοι που η πράξη μας αυτή πέρασε και ένα θετικό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού, έστω και αν δεν έγινε γι’ αυτόν τον λόγο» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι συνελήφθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ