Πέθανε ο Λάρι Κινγκ (vid)

Gazzetta team
Πέθανε ο Λάρι Κινγκ (vid)
Πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ σε ηλικία 87 ετών.

Ένας θρύλος της δημοσιογραφίας, ο Λάρι Κινγκ, πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών...

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πιο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής, άφησε την τελευταία του πνοή στο Cedars-Sinai Medical Centre, μετά από μάχη που έγινε τις τελευταίες μέρες με τον κορονοϊό.

Την δυσάρεστη αυτή είδηση επιβεβαίωσε η εταιρία Ora Media, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Mε βαθιά θλίψη, η Ora Media ανακοινώνει τον θλιβερό θάνατο του συνιδρυτή και φίλου, Λάρι Κινγκ. Για 63 χρόνια και σε όλα τα ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά ΜΜΕ υπάρχουν ίσως χιλιάδες συνεντεύξεις του, βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση ως απόδειξη του μοναδικού ταλέντο του ως παρουσιαστής».

Τα προβλήματα υγείας

Ο θρυλικός Αμερικάνος παρουσιαστής για αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είχε πάθει καρδιακή προσβολή το 1987, ενώ το 2019 είχε υποστεί ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που τον είχε αφήσει σε καταστολή για αρκετές εβδομάδες. Στις αρχές Ιανουαρίου είχε μπει στο νοσοκομείο, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ο οργανισμός του, δεν άντεξε την μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ