Ο φουλ μακιγιαρισμένος Τραμπ δήλωσε: «Δώρο Θεού οτι μολύνθηκα με κορονοϊό» (vid)

Gazzetta team
Ο φουλ μακιγιαρισμένος Τραμπ δήλωσε: «Δώρο Θεού οτι μολύνθηκα με κορονοϊό» (vid)
Με πολύ βαρύ μακιγιάζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εκθείασε συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρίες και είπε πως ήταν δώρο Θεού που κόλλησε κορονοϊό.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ νοσεί από κορονοϊό, φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να... ξεπερνάει τον εαυτό του με αυτά που λέει και με αυτά που κάνει.

Τελευταίο παράδειγμα; Το video διάρκειας περίπου 5 λεπτών που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μπροστά από τον Λευκό Οίκο και στο οποίο εμφανίζεται με ένα απίστευτο μακιγιάζ να λέει μεταξύ άλλων πως ήταν δώρο Θεού που κόλλησε κορονοϊό.

Ύμνοι για τις φαρμακευτικές

Το μήνυμά του προς τους Αμερικάνους πολίτες, το ξεκίνησε λέγοντας: «Γειά σας, μάλλον με αναγνωρίζετε. Είμαι ο αγαπημένος σας πρόεδρος» και στη συνέχεια άρχισε να μιλάει για την εμπειρία του στο διάστημα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, νοσηλευόμενος, εκθειάζοντας το φάρμακο Regeneron, το οποίο τον έκανε αμέσως να νιώσει καλά. «Δεν καιγόμουν από πυρετό, αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα μου έδωσαν το Regeneron και ένοιωσα καλά αμέσως. Ηταν απίστευτο. Εχουμε και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σημαντική λεπτομέρεια και για τα δύο αυτά φάρμακα είναι το γεγονός πως κανένα ακόμα δεν έχει πάρει την έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, αν και όπως τόνισε θα προωθήσει την παραγωγή τους, καθώς «Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης», λέγοντας μάλιστα πως ήταν δώρο Θεού που κόλλησε COVID-19: «Θέλω να έχετε την ίδια θεραπεία που είχα κι εγώ και ένοιωσα καλά. Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον κορωνοϊό. Μολύνθηκα, άκουσα για το φάρμακο και είναι εκπληκτικό το πώς λειτούργησε», σχολίασε και υποσχέθηκε πως θα το διανείμει δωρεάν.

Φυσικά από το ρεπερτόριό του δεν θα μπορούσε να λείπει η επίθεση στην Κίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ