Βηρυτός: Πέντε οι Έλληνες τραυματίες, δύο σε σοβαρή κατάσταση

Gazzetta team
Βηρυτός: Πέντε οι Έλληνες τραυματίες, δύο σε σοβαρή κατάσταση
Πέντε είναι οι Έλληνες, τελικά, που τραυματίστηκαν από τις εκρήξεις που συγκλόνισαν τη Βηρυτό το απόγευμα της Τετάρτης (4/8), εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πέντε είναι οι Έλληνες, τελικά, που τραυματίστηκαν από τις τρομακτικές εκρήξεις στη Βηρυτό, που σκόρπισαν τον θάνατο. Η κατάσταση των δύο εξ αυτών κρίνεται πολύ σοβαρή.

Όπως ενημέρωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο μπορούν να επικοινωνούν με την πρεσβεία της Ελλάδος στα τηλέφωνα 00961 78990315 και 00961 81507061, καθώς και με τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +30210368 1730 και στο e-mail: [email protected].

Η τελευταία ενημέρωση των Αρχών από την πρωτεύουσα του Λιβάνου κάνει λόγο για 135 νεκρούς και περισσότερους από 5.000 τραυματίες...

«Υπάρχουν ακόμη θύματα κάτω από τα χαλάσματα και δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα για αγνοούμενους», είπε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Υγείας, Χαμάντ Χασάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...