Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, αλλά δεν θα αναλάβει αμέσως τα καθήκοντά του.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο Λονδίνο, αφού ήταν θετικός στον κορονοϊό.

«Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες ο Μπόρις Τζόνσον προσβλήθηκε από τον κορονοϊό ενώ στην συνέχεια εισήχθη στο νοσοκομείο.

Μια ημέρα μετά κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην Εντατική, καθώς είχε επίμονα συμπτώματα της covid-19.

Η πορεία της υγείας του ωστόσο ήταν καλή και βγήκε από την μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Έμεινε μερικές μέρες σε θάλαμο και σήμερα (12/4) πήρε εξιτήριο.

Το ευχαριστώ της μνηστής του, Κάρι Σίμοντς, προς το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου St Thomas

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με την Covid-19, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.