Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στην εντατική

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στην εντατική
Στην εντατική μεταφέρθηκε ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Η κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού επιδεινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/4) και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην εντατική.

Ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού και όπως έγινε γνωστό από τα αγγλικά Μέσα, μεταφέρθηκε στην εντατική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, η κατάστασή του χειροτέρεψε το βράδυ της Δευτέρας (6/4).

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα είχε αναρτήσει στο twitter πως η ψυχολογία του είναι καλή και πως είναι συνεχώς σε επαφή με την ομάδα του.

«Από το βράδυ της Κυριακής, ο Μπόρις Τζόνσον ήταν υπό τη φροντίδα των γιατρών στο νοσοκομείο του St Thomas, στο Λονδίνο, αφού εισήχθη με επίμονα συμπτώματα του covid-19. Κατά τη διάρκεια του απογεύματος, η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού επιδεινώθηκε και, με τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Δομίνικ Ράαμπ, ο οποίος είναι ο πρώτος υπουργός, να τον αναπληρώσει, όπου αυτό είναι απαραίτητο.Ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Downing Street, σύμφωνα με το BBC.