Ο τηλευαγγελιστής χτύπησε ξανά: Φυσάει στην κάμερα για να καταστραφεί ο κορονοϊός από τον «Θείο άνεμο» (vid)

Gazzetta team
Ο τηλευαγγελιστής χτύπησε ξανά: Φυσάει στην κάμερα για να καταστραφεί ο κορονοϊός από τον «Θείο άνεμο» (vid)
Ο Αμερικανός τηλευαγγελιστής που προσπαθούσε θεραπεύσει ανθρώπους με κορονοϊό από την τηλεόραση, τώρα κηρύττει ότι ιός μπορεί να καταστραφεί από τον «Θείο άνεμο» και φυσάει στην κάμερα.

Το τερμάτισε ο Kenneth Copeland.

Στις αρχές Μαρτίου σας είχαμε γράψει για τον Αμερικανό τηλευαγγελιστή, που προσπαθούσε να θεραπεύσει ανθρώπους με κορονοϊό από την τηλεόραση.

Τώρα, ο πάστορας-σταρ, που έχει βγάλει και μερικά... εκατομμύρια εκμεταλλευόμενος την άγνοια και την απελπισία των ανθρώπων, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Στην τελευταία του εκπομπή, λοιπόν, καλεί τον «Θείο άνεμο» για να καταστρέψει τον ιό... Και τότε, γυρίζει και φυσάει με όλη του τη δύναμη στην κάμερα, λέγοντας: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν' το να συμβεί».

Σημείωση: Ο Copeland σχεδόν σε κάθε του εκπομπή -μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, γιατί πια δεν τον παίρνει- έλεγε ότι η πανδημία θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα στις ΗΠΑ», επειδή «οι χριστιανοί σε αυτήν τη χώρα θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους».