Η νάνος που έκρυβε την ηλικία της και «κατηγορήθηκε» για δολοφονία, βρήκε νέα οικογένεια (pics)

Gazzetta team
Η νάνος που έκρυβε την ηλικία της και «κατηγορήθηκε» για δολοφονία, βρήκε νέα οικογένεια (pics)
H ιστορία της Natalia Barnett που θυμίζει το θρίλερ «Orphan» έχει νέα εξέλιξη, καθώς η νάνος βρήκε νέα οικογένεια που την υιοθέτησε.

Αν έχετε δει το θρίλερ Orphan, τότε δεδομένα θα έχετε δει ουκ ολίγες ομοιότητες με την περίπτωση της Natalia Barnett που έχει γίνει viral της τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για μία νάνο που υιοθετήθηκε από την οικογένεια Barnett το 2010 που θεωρούσε οτι ήταν 9 ετών, αλλά μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ήταν τουλάχιστον 14, με κάποιους να πιστεύουν οτι κοντεύει τα 30.

Ωστόσο, η όλη υπόθεση δεν έμεινε εκεί, καθώς η μητέρα της Kristine και ο πατέρας της Michael, αποκάλυψαν διάφορα τρομακτικά περιστατικά, όπου η Natalia φέρεται να επιχείρησε να τους σκοτώσει.

Έτσι, αφού την βοήθησαν να διορθώσει το έτος γέννησής της (από το 2003 στο 1989), να βρει σπίτι και να πάρει την προβλεπόμενη οικονομική βοήθεια από το κράτος, την άφησαν στην Ιντιάνα και έφυγαν στον Καναδά το 2013.

Αυτό ήταν και το τελευταίο... επεισόδιο της συγκεκριμένης πραγματικής ιστορίας, όμως πλέον υπάρχουν νέες εξελίξεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα της DailyMail, λίγο πριν υπόθεση της εγκατάλειψης ξεκινήσει να εκδικμάζεται.

Η γεννημένη στην Ουκρανία, Natalia πλέον έχει βρει ένα νέο σπίτι, στην οικογένεια Mans που ήδη είχε 5 παιδιά.

Ο πατέρας, Antwon πρόσφατα έγινε πάστορας σε χριστιανική εκκλησία, ενώ η σύζυγός του Cynthia είναι και υπεύθυνησε ένα κατάστημα McDonald's, στην περιοχή.

Αμφότεροι αρνήθηκαν να μιλήσουν για την υπόθεση στην DailyMail, όμως οι φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Cynthia στο Facebook επιβεβαιώνουν την εξέλιξη αυτή.

«Η συγκεκριμένη οικογένεια λειτουργεί σαν καλός Σαμαρείτης. Δεν είναι κάτι τρελό. Είναι καλοί άνθρωποι. Έτυχε να συναντήσουν την Natalia που κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για αυτή και φρόντισαν να κάνουν κάτι. Αν είναι αλήθεια οτι οι γονείς της, την παράτησαν, είναι τραγικό.

Δεν είμαι γιατρός ή ψυχίατρος, αλλά έχω μιλήσει με την Natalia και την έχω πιστέψει. Αν με ρωτάτε για το αν πιστεύω οτι είναι 30 ετών, το θεωρώ γελοίο», είπε ένας φίλος της οικογένειας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Αξίζει να σημειωθεί η συγκεκριμένη οικογένεια, είχε καταθέσει αίτηση για να πάρει την Natalia και το 2016, αλλά την απέσυραν όταν ενημερώθηκαν για την αλλαγή στην ημερομηνία γέννησής της.