Μηχανοδηγός έσωσε την τελευταία στιγμή σκύλο που είχε αλυσοδεθεί στις γραμμές του τρένου (vid)

Gazzetta team
Μηχανοδηγός έσωσε την τελευταία στιγμή σκύλο που είχε αλυσοδεθεί στις γραμμές του τρένου (vid)
Τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού της αμαξοστοιχίας απέτρεψαν τα χειρότερα, με το άτυχο τετράποδο να απελευθερώνεται από τα δεσμά του λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

Ρεσιτάλ απανθρωπιάς έδωσαν τα αρρωστημένα μυαλά ορισμένων, οι οποίοι αποφάσισαν να θανατώσουν ένα αδέσποτο σκυλί στη Χιλή, δένοντάς το κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών στην περιοχή του Βαλπαραΐσο της Χιλής, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο μηχανοδηγός διερχόμενης αμαξοστοιχίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο οδηγός του τρένου που διερχόταν από το σημείο διαπίστωσε έγκαιρα την παρουσία του αλυσοδεμένου τετράποδου κατά μήκος της πορείας του τρένου, καταφέρνοντας να ακινητοποίησει την αμαξοστοιχία πριν φτάσει στο άτυχο τετράποδο, το οποίο βρισκόταν σε εμφανή κατάσταση πανικού, καθώς δεν σταματούσε να γαβγίζει και να κλαίει.

Για καλή του τύχη, όμως, τα άμεσα αντανακλαστικά του μηχανοδηγού απέτρεψαν τα χειρότερα, με τον άντρα να κατεβαίνει αμέσως από το τρένο και να κατευθύνεται προς το μέρος του πανικόβλητου σκυλιού, το οποίο προσπαθούσε μανιωδώς να ξεφύγει από τα δεσμά του, τα οποία και προφανώς είχαν τοποθετηθεί από ανθρώπινο χέρι.

Τελικά, ο μηχανοδηγός έλυσε άμεσα το σκυλί από τις αλυσίδες του, με το τελευταίο να εξαφανίζεται γρήγορα στους γύρω θάμνους, ενώ το γεγονός προκάλεσε την ομόθυμη καταδίκη από σύσσωμες τις αρχές της περιοχής.

Το τοπικό δημοτικό συμβούλιο της περιοχής Llay-Llay επεσήμανε πως παρόμοιες ενέργειες συγκαταλέγονται μεταξύ των εγκλημάτων σε βάρος των ζώων, ενώ η αστυνομία της περιοχής ανακοίνωση την διενέργεια έρευνας ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της απάνθρωπης πράξης, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στο άτυχο αδέσποτο σκυλάκι.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk