Έθαψαν το «νεκρό» σκύλο τους μέχρι που «αναστήθηκε» και βγήκε από τον τάφο σκάβοντας (pics & vid)

Gazzetta team
Έθαψαν το «νεκρό» σκύλο τους μέχρι που «αναστήθηκε» και βγήκε από τον τάφο σκάβοντας (pics & vid)
O 18χρονος Ντικ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πήγε μέχρι τον κάτω κόσμο κι επέστρεψε αλώβητος.

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού «ανάστασης» σκύλου από τον άλλο κόσμο έγιναν περαστικοί σε δρόμο του χωριού Νοβολικόλσκ της Ρωσίας, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός εξουθενωμένου και καλυμμένου με χώμα σκυλιού, ενώ ακριβώς πίσω του βρισκόταν μία μεγάλη τρύπα που παρέπεμπε σε τάφο.

Πιο συγκεκριμένα, διαβάτες εντόπισαν το εξαντλημένο σκυλάκι να βρίσκεται ξαπλωμένο στην άκρη του δρόμου κι αμέσως το μετέφεραν σε τοπικό κτηνιατρείο, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν κι οι έρευνες για να διαπιστωθεί ο ιδιοκτήτης του κι αλήθεια δεν άργησε να λάμψει και να προκαλέσει αίσθηση.

Έτσι, όπως έγινε αργότερα γνωστό το σκυλί, ο 18χρονος Ντικ, θεωρήθηκε νεκρός από τις ιδιοκτήτριές του όταν απέτυχαν να τον ξυπνήσουν, με τις δύο γυναίκες να αποφασίζουν να τον θάψουν σε μία έκταση, λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους.

Όμως, ο Ντικ δεν είχε πει το τελευταίο του... γάβγισμα, καταφέρνοντας να σκάψει πολλά κυβικά μέτρα χώματος ώστε να μπορέσει να ξαναβγει στην επιφάνεια, όπου κι εντοπίστηκε από περαστικούς.

Οι σοκαρισμένες ιδιοκτήτριες δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους του κτηνιατρείου ότι ο αγαπημένος τους φίλος είχε επιστρέψει -κυριολεκτικά- από τους νεκρούς, δηλώνοντας ότι προσπαθούσαν μάταια επί πολύ ώρα να τον ξυπνήσουν, δίχως εκείνος να ανταποκρίνεται κι έτσι θεώρησαν και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τελικά, η περιπέτεια του Ντικ στον «κάτω κόσμο» είχε αίσιο τέλος, με τον τελευταίο να απολαμβάνει δεόντως την «δεύτερη ευκαιρία» που του χαρίστηκε απλόχερα...

Πληροφορίες: dailymail.co.uk