Ο Ευαγγελάτος «τρύπωσε» και στο σπίτι της Ντάλιας: Λύθηκε στα γέλια η Καρύδη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τη βοήθεια των γραφικών του σταθμού, κατάφερε να «τρυπώσει» στο σπίτι της «Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου από το «Παρά Πέντε».
Τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, έχουν από μόνα τους απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ, καθώς ο δημοσιογράφος καταφέρνει να «ταξιδεύει» και να «μπαίνει» σε διάφορους χώρους, με σκηνικά που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.
Με αφορμή το αποψινό reunion του «Παρά Πέντε», ο Νίκος Ευαγγελάτος φιλοξένησε τη Σμαράγδα Καρύδη στο Mega, και μαζί «τρύπωσαν» στο σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Γιώργο, μου λείπεις, φιλαράκι»: Η άδεια καρέκλα του Μαζωνάκη στο τρέιλερ The Voice (vid)
- Ο Λιάγκας έβαψε τα μαλλιά του αλλά... το μετάνιωσε: «Πλενόμουν μία ώρα να φύγει η μπογιά, δεν μου άρεσε η εικόνα μου» (vid)
- Ξέσπασμα Βούλγαρη για την κλινική που πέθανε ο Μαζωνάκης: «Σταματήστε να γράφετε ότι έχω πάει - Αν είχα πάει, θα το είχα καταγγείλει»