Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια στον Πύργο: Συγγενείς της 11χρονης «έσπασαν» τον αστυνομικό φραγμό και λίντσαραν τον δολοφόνο (vid)

 Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια στον Πύργο: Συγγενείς της 11χρονης «έσπασαν» τον αστυνομικό φραγμό και λίντσαραν τον δολοφόνο (vid)
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πύργου, οι συγγενείς της 11χρονης περίμεναν από νωρίς έξω από τα δικαστήρια τον δολοφόνο για να τον λιντσάρουν.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στον Πύργο κατά τη μεταγωγή σε εισαγγελέα και ανακριτή του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ομολόγησε ότι σκότωσε το κορίτσι, που βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας. Το κορίτσι ήταν ανιψιά του, ενώ ο ίδιος είχε καταδικαστεί για βιασμό άλλου κοριτσιού σε 9 έτη κάθειρξης, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Σήμερα, έξω από τα δικαστήρια, τον περίμεναν δεκάδες συγγενείς της 11χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του. Μόλις αφίχθη, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους έπεσαν πάνω στο περιπολικό για να τον λιντσάρουν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Οι λίγοι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τους οργισμένους συγγενείς, οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν και την πόρτα του περιπολικού.

Τελικά, λόγω των επεισοδίων, η μεταγωγή του 37χρονου πραγματοποιήθηκε και το περιπολικό αποχώρησε για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο τα επεισόδια συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να ψάχνουν από ποια άλλη πλευρά των δικαστηρίων θα μπορούσε να μπει ο δολοφόνος της 11χρονης.