Οργισμένοι οι συγγενείς της δολοφονημένης 11χρονης: Περιμένουν τον 37χρονο έξω από τα δικαστήρια για να τον λιντσάρουν

Newsroom
Οργισμένοι οι συγγενείς της δολοφονημένης 11χρονης: Περιμένουν τον 37χρονο έξω από τα δικαστήρια για να τον λιντσάρουν
Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση για τον φόβο των αντιδράσεων των συγγενών της 11χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της, ο οποίος σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ομολόγησε ότι επιχείρησε να τη βιάσει.

Το παιδί μάλιστα αντέδρασε απειλώντας τον ότι θα μιλήσει στους γονείς της και τότε εκείνος την δολοφόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της Κυριακής με σκοπό να πάει στους παππούδες της, ώσπου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου και δολοφόνου της και έκτοτε αγνοούνταν.

Τελικά εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από το σπίτι της.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, ενώ και η μεταγωγή του δράστη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό την φόβο του λιντσαρίσματος.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.