ΟΑΚΑ: Οι Coldplay ανέβασαν στη σκηνή Έλληνα καλλιτέχνη και καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
ΟΑΚΑ: Οι Coldplay ανέβασαν στη σκηνή Έλληνα καλλιτέχνη και καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία του (vid)
Οι Coldplay επιφύλασσαν μια έκπληξη στους 60.000 θαυμαστές τους που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για δεύτερη σερί μέρα.

Μία ελληνική έκπληξη επεφύλλαξαν οι Coldplay στο κοινό του κατάμεστου ΟΑΚΑ, στην αποψινή, δεύτερη συναυλία τους. Χωρίς να είναι εκ των προτέρων γνωστό ανέβασαν στη σκηνή τον νεαρό Έλληνα καλλιτέχνη ZAF ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι του «Πες», συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Κρις Μάρτιν.

Ο frontman των Coldplay επέλεξε τον ZAF και το τραγούδι του ως μια ελληνική «νότα» στο εντυπωσιακό σόου τους και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο frontman των Coldplay λάτρεψε το «Πες», το πολυπλατινένιο και viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θεωρώντας το ταιριαστό με τη μουσική των Coldplay. Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Chris Martin έπαιξε το «Πες» στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μία απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές που τους αποθέωσαν.

Ο ZAF, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «True Love Story - Part 1», είναι ένα από τα ταλέντα που σύστησε στο κοινό η Panik Records και μέσα σ’ ένα χρόνο έχει αναδειχθεί και ξεχωρίσει, τόσο με τα τραγούδια του, όσο και με τις live εμφανίσεις του.

Δείτε το μοναδικό στιγμιότυπο: