Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τατουάζ την κούπα του Conference που πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τατουάζ την κούπα του Conference που πήρε ο Ολυμπιακός (vid)
Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού «χτύπησε» τατουάζ στο πόδι του το τρόπαιο του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της 29ης Μαΐου, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο με αρχιτέκτονα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το «παρών» στην «OPAP Arena» έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον ιστορικό τελικό των «ερυθρόλευκων» στο Conference League μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Σήμερα, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης βάρεσε τατουάζ το τρόπαιο του Conference League μαζί με την ημερομηνία (29/05/2024). Το τατουάζ έγραφε συγκεκριμένα: «Olympiacos, champions 2024».

Το βίντεο ανέβασε ο tattoo artist raiden division, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα: «Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ! ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΑΤΟΥΆΖ ΓΙΑ ΤO CONFERENCE LEAGUE»

Δείτε το βίντεο:

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ζει στο Λονδίνο και από το 2017 έχει αναλάβει τη διοίκηση της Nottingham Forest. Ο 25χρονος, ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και πολλοί βλέπουν στο πρόσωπό του τον συνεχιστή του έργου του πατέρα του.