Ντσούνος σε Κούτρα: «Εγώ και συ να παίζαμε, έξι δεν θα τρώγαμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ντσούνος σε Κούτρα: «Εγώ και συ να παίζαμε, έξι δεν θα τρώγαμε» (vid)
Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος σχολίασαν στην εκπομπή τους στο ΣΚΑΪ τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Με ποδοσφαιρικό σχόλιο ξεκίνησε η εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ , αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά τα οπαδικά του αισθήματα, ενώ δεν δίστασε να κάνει και πλάκα στον συνάδελφο του, θυμίζοντας του τη νίκη του Ολυμπιακού τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά ο Χρήστος Κούτρας κάλεσε τον Γιάννη Ντσούνο να διαβάσει τη λεζάντα της εκπομπής, η οποία έγραφε: «4 ο Λάνθιμος, 5 ο ΠΑΟΚ, 6 ο Ολυμπιακός». Ο κ. Ντσούνος δεν κρατήθηκε και είπε: «Έξι έφαγε η Μακάμπι... Μα τι πράγμα και αυτό... Εγώ και εσύ να παίζαμε, έξι δεν θα τρώγαμε. Εγώ είμαι με το Openheimer».

«Ήταν μια φανταστική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας. Καλημέρα στον κύριο Κουλιεράκη, εχθές ήταν η βραδιά του. Ο Ολυμπιακός έκανε μια φανταστική εμφάνιση στο γήπεδο της Τόπολα στη Σερβία. Ο Ποντένσε έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο βάζει το πρώτο γκολ, δίνει ασίστ στον Φορτούνη και δίνει ασίστ στον Ελ Καμπί. Πολύ χαρά για τους ΠΑΟΚτσήδες και τους Ολυμπιακούς. Ο Παναθηναϊκός έχασε στο Φάληρο..» είπε ο Κούτρας και προκάλεσε την έκρηξη του συμπαρουσιαστή του, ο οποίος είπε: «Ναι, μας το είπες αυτό, Φτάνει, πάμε παρακάτω».