Ο κόσμος ισχυρίζεται ότι οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 επαληθεύτηκαν!

Επιμέλεια: Newsroom
Ο κόσμος ισχυρίζεται ότι οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 επαληθεύτηκαν!
Λίγες μόλις ημέρες μετά την έλευση του 2024, οι άνθρωποι επιχειρούν να συνδέσουν τα τρέχοντα γεγονότα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου.

Την 1η Ιανουαρίου σεισμός μεγέθους 7,5 ριχτερ έπληξε την Ishikawa και τη χερσόνησο Noto στην Ιαπωνία, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον 55 ανθρώπων.

Παρά το χάος που επικρατεί στην Ιαπωνία ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου συνδέουν την τεράστια καταστροφή με τις προφητείες ενός Γάλλου αστρολόγου, γνωστού ως Νοστράδαμου.

Οι φανατικοί οπαδοί του ισχυρίζονται ότι έχει προβλέψει σωστά διάφορα κοσμοϊστορικά γεγονότα, όπως η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία και ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Oι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024 έκαναν λόγο για μεγάλες περιβαλλοντικές καταστροφές. Ο «προφήτης» μίλησε για «μεγάλες πλημμύρες» και ένα «τσουνάμι». Συγεκριμένα, ο χρησμός έγραφε: «Η ξηρή Γη θα γίνει πιο στεγνή και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες».

Η οπαδοί του διάσημου «μέντιουμ» θεώρησαν ότι θα μπορούσε να αναφερόταν στον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ που έπληξε τη δυτική ακτή της χώρας γύρω στις 16:00 της Δευτέρας, σκοτώνοντας 48 ανθρώπους, ανατρέποντας κτίρια και πυροδοτώντας τσουνάμι ύψους 3 μέτρων.