Όταν η Rosalia έγινε de Grecia: Η στιγμή που η τραγουδίστρια φόρεσε την ελληνική σημαία και αποθεώθηκε

Όταν η Rosalia έγινε de Grecia: Η στιγμή που η τραγουδίστρια φόρεσε την ελληνική σημαία και αποθεώθηκε
Σε μια μοναδική συναυλία στο φετινό Release Festival, η Rosalia κατάφερε να κάνει το αθηναϊκό κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι είναι από την Ελλάδα.

Χιλιάδες κόσμου είχαν φτάσει στην Πλατεία Νερού από το απόγευμα της Τρίτης (20/6). Όλοι τους περίμεναν τη στιγμή που στο stage θα έβγαινε η Ισπανίδα Superstar Rosalía, η πρώτη headliner της συνεργασίας μεταξύ Release Athens και SNF Nostos, και θα έκανε τους απανταχού φανς της να φωνάξουν “Saoko Papi Saoko”.

Tο απόλυτο pop icon των ημερών μας, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και τα έδωσε όλα επί σκηνής. Όσοι βρέθηκαν εκεί έζησαν ένα μοναδικό live με τη Rosalia να τρέχει, να χορεύει, να τραγουδάει, να ιδρώνει, να πέφτει κάτω, να ξανασηκώνεται, να γίνεται ένα με τον κόσμο.

Ήταν τέτοια η υποδοχή που της επιφύλασσε το αθηναϊκό κοινό που η τραγουδίστρια δεν έμεινε ασυγκίνητη. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της έλεγε το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά. Έτσι, όταν βγήκε αρχικά στη σκηνή φώναξε ένα «καλησπέρα Αθήνα, ευχαριστώ πολύ», ενώ σε κάποια φάση του σόου αποφάσισε να πάει προς τον κόσμο και να τραγουδήσει μαζί του.

Εκεί ήταν που κάποιος ή κάποια φαν της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει ότι είναι η Rosalia της Ελλάδας (“soy Rosalia de Grecia”).

@g_baira Η στιγμή που η @La Rosalia έγινε de Grecia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #greece #concert #live #greektiktok #fyp #foryou #release #releaseathens23 #releasefestival #athensgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - gbaira

Η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη της άκρως επιτυχημένη συναυλία στην Αθήνα είναι δεδομένο πως η Καταλανή τραγουδίστρια αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στα μέρη μας. Άλλωστε και η ίδια λάτρεψε το vibe του κόσμου που ήξερε σχεδόν απ’ έξω όλα της τα κομμάτια και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει.