Το ΑΙ απαντά: Θα μπορούσε η... Rosalía να είναι η επόμενη τραγουδίστρια των Nightwish;

Παναγιώτης Γκανάς
Το ΑΙ απαντά: Θα μπορούσε η... Rosalía να είναι η επόμενη τραγουδίστρια των Nightwish;
Το Gazzetta, ενθουσιασμένο όπως και ο περισσότερος μουσικόφιλος κόσμος, αναμένει με αγωνία το Release Festival 2023 και κάνει... δοκιμές με τη βοήθεια του Writesonic.

Art Direction: Χρήστος Ζωίδης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη, χρησιμοποιήθηκε για κάποιες «ιδιαίτερες» σκέψεις μας ώστε να λάβουμε σχετικές ή μη απαντήσεις. Ένα λαμπρό παράδειγμα ήταν η ερώτησή μας για το αν η ποπ σταρ Rosalia (που θα εμφανιστεί στις 20/6 στο Release Athens X SNF Nostos) θα μπορούσε να γίνει η νέα front woman των βασιλιάδων του συμφωνικού μέταλ Nightwish (στη χώρα μας για το Release Athens στις 7/6).

rosalia

Η απάντηση και η εικόνα με τη βοήθεια του MidJourney παρακάτω:

Οι Nightwish δεν έχουν ανακοινώσει κάτι για το ότι ψάχνουν διάδοχο μετά την Floor Jansen άρα σήμερα είναι αβέβαιο το ποιος θα πάρει τη θέση αυτή. Η Ισπανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια Rosalía θα μπορούσε να είναι μία πιθανή τραγουδίστρια για τους Nightwish δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας της και το εντυπωσιακό εύρος της φωνής της. Παρόλο που η Rosalía είναι δεδομένα ταλαντούχα και δημοφιλής καλλιτέχνιδα το στυλ της μπορεί να μην ταιριάζει απαραίτητα με το συμφωνικό μέταλ ως είδος. Οι Nightwish έχουν μακριά ιστορία και οι φίλοι της μπάντας μπορεί να είναι σκεπτικοί σε μία νέα τραγουδίστρια που μπορεί να μην καλύψει τον ήχο και το πνεύμα των άλλων τραγουδιστριών. Συνεπώς, η Rosalía μπορεί να είναι εξαιρετική ως μονάδα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα ταίριαζε στους Nightwish.

Είναι σίγουρα δεδομένο πως η Rosalía μπορεί να υποστηρίξει μία μέταλ συναυλία με τους Nightwish. Η Ισπανίδα τραγουδίστρια είναι γνωστή για τους πειραματισμούς της ανάμεσα σε διάφορα μουσικά είδη. Έχει ένα μοναδικό στιλ που συνδυάζει flamenco, R&B και hip-hop με στόχο να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο. Έτσι το μέταλ θα μπορούσε να είναι μία δίοδος για να εκφράσει τη δημιουργικότητά της. Επιπρόσθετα, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη βάση της για να εισάγει το μέταλ σε ευρύτερο κοινό βοηθώντας με τη σειρά της το είδος.

Συμπερασματικά, θα ήταν μία φανταστική συνεργασία και μία τρομερή εμπειρία για τους φίλους της μέταλ σε όλο τον κόσμο!

Και μία τρομερή στιγμή... συμφιλίωσης μεταξύ μεταλ & ποπ οπαδών θα πούμε εμείς.

rosalia1