«Πλακώθηκαν» στον «αέρα» και αποχώρησαν Κωνσταντινίδης-Μικρούτσικος: «Όχι για φασισμό σε μένα», «μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Πλακώθηκαν» στον «αέρα» και αποχώρησαν Κωνσταντινίδης-Μικρούτσικος: «Όχι για φασισμό σε μένα», «μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (vid)
Έντονο επεισόδιο είχαν στον «αέρα» του ALPHA, o Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο κακός χαμός επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA ανάμεσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο λόγος ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε με το θέμα που έχει προκύψει με τον Άκη Τσελέντη, ο οποίος με το πρωταπριλιάτικο αστείο του προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Ο γνωστός σεισμολόγος είχε κάνει μια ανάρτηση, στην οποία ανέφερε ότι λόγω του ηφαιστείου της Σαντορίνης θα εξαφανιστεί η θάλασσα και οι τουρίστες θα πηγαίνουν οδικώς στο νησί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την αντίθεσή του με αυτό το αστείο λέγοντας πως ο Άκης Τσελέντης έχει θεσμικό ρόλο και πως τέτοιες ειδήσεις τρομάζουν τον κόσμο. Κάπου εκεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης διαφώνησε και ξεκίνησε ένας απίστευτος καυγάς ανάμεσά τους.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είναι θεσμική η θέση του και εκεί δεν επιτρέπονται πρωταπριλιάτικες πλάκες. Το έχει καταλάβει ο κ. Τσελέντης

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Αν το διάβασε κάποιος που δεν έχει τελειώσει το δημοτικό να το καταλάβω, αλλά αν το διάβασε ο Εισαγγελέας... Ότι θα αδειάσει το Αιγαίο; Πραγματικά γελάω...

Κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν και η κατάσταση ξέφυγε...

Α.Μ.: Στάσου, περίμενε, όχι δεν δεχθώ, είναι φασιστικό αυτό που κάνεις, στοπ... Να ακους τη γνώμη του άλλου. Παίρνεις φόρα... Ρε κάνε μου τη χάρη.

Σ.Κ.: Ηρέμησε!

Α.Μ.: Ήρεμα εσύ! Μη μιλάς!

Σ.Κ.: Τα φασιστικά κράτα τα για άλλους, τι φασιστικά μου λες τώρα;

Α.Μ.: Διακόπτεις υψώνοντας τη φωνή...

Κάπου εκεί παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγινε έξαλλος: «Δώσε μου ένα δεύτερο κι εμένα γιατί πριν από λίγο ο Ανδρέας μου έλεγε ότι κάνω φασιστικές τοποθετήσεις. Ήρθε πρωί πρωί φρεσκοφτιαγμένος».

«Άσε μας Ανδρέα, σε μένα τώρα όχι αυτά. Ρε κάνε μας τη χάρη. Όχι σε μένα σε κανέναν αέρα για φασισμό», είπε σε έντονο τόνο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι. «Μήπως θες να μας χτυπήσεις κιόλας; Τι χτυπάς το χέρι σου;», φώναξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να τους λέει να πάνε έξω να ηρεμήσουν και να ρίχνει διαφημίσεις.