Νέο κράξιμο: Ο απαράδεκτος τρόπος που ο Salt Bae σέρβιρε μια μπριζόλα στους πελάτες του

Νέο κράξιμο: Ο απαράδεκτος τρόπος που ο Salt Bae σέρβιρε μια μπριζόλα στους πελάτες του
Μετά το εξοργιστικό σόου του στον τελικό του Μουντιάλ, ο Τούρκος σεφ έδωσε για ακόμη μια αφορμή για αρνητικές κριτικές.

Μπορεί το φαγητό στα εστιατόριά του να είναι νόστιμο, ωστόσο ο Nusret φαίνεται πως είναι ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μετά το εντελώς απαράδεκτο σόου που έδωσε κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτή τη φορά ο Τούρκος σεφ κατάφερε ξανά να εξοργίσει τον κόσμο εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του TikTok και που έγινε αμέσως viral, ο Nusret πήγε ο ίδιος να σερβίρει την παρέα του που είχε κάτσει σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου της Ντόχα στο Κατάρ. Εκείνοι αγόρασαν μία από τις διάσημες μπριζόλες του, πλήρωσαν 560 ευρώ, όμως ο Τούρκος σεφ έσκασε μύτη με ακουστικά στα αυτιά του, χωρίς να τους δώσει καν σημασία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όση ώρα έκοβε τη μπριζόλα και τον τράβαγαν βίντεο, εκείνος μιλούσε με κάποιον στο τηλέφωνό του μέσα από τα ακουστικά!

@ehtisham_aziz Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name - The Weeknd

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η παρέα δεν ευχαριστήθηκε καθόλου το σόου του Nusret, δίνοντας μετά ένα αστεράκι στις κριτικές της Google. Κι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Άλλωστε τα εστιατόρια του Salt Bae δείχνουν να είναι γεμάτα από αρνητικές κριτικές δυσαρεστημένων πελατών. Όχι με τη γεύση, αλλά με τη γενικότερη συμπεριφορά του σεφ.