Το εστιατόριο του Salt Bae πλέον είναι στα χειρότερα του Λονδίνου: Είναι στην θέση 16.970 (vid)

Newsroom
Το εστιατόριο του Salt Bae πλέον είναι στα χειρότερα του Λονδίνου: Είναι στην θέση 16.970 (vid)
Οι κριτικές που δέχεται το εστιατόριο του Nusret στο Λονδίνο το έχουν κάνει να συγκαταλέγεται στα χειρότερα της Αγγλική πρωτεύουσας.

Μπορεί το άνοιγμα του νέου εστιατορίου του Salt Bae στο Λονδίνο πέρυσι, να ήταν ένα από τα μεγάλα γεγονότα της πόλης, ωστόσο οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτό δεν δικαιώθηκαν.

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του άρχισαν τα παράπονα για τις εξωφρενικές τιμές του Nusret Gökçe, αλλά και την έλλειψη ποιότητας, με αποτέλεσμα οι κριτικές όχι απλά να μην είναι τόσο καλές, αλλά είναι καταστροφικές για την φήμη και το brand του Τούρκου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι κριτικές που υπάρχουν για αυτό στο Tripadvisor από 162 άτομα, βγάζουν συνολική βαθμολογία 2,5, με μόλις 55 άτομα να το βρίσκουν εξαιρετικό, ενώ 73 να το χαρακτηρίζουν τραγικό.

tripadvisor

Βέβαια, η βαθμολογία σε μία πλατφόρμα δεν αποτελεί κανόνα οτι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ξοδεύουν τον χρόνο τους απλά και μόνο για να γράφουν κακές κριτικές για επιχειρήσεις που δεν έμειναν ικανοποιημένοι, όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι τέτοιο.

Όλες οι αρνητικές κριτικές έχουν να κάνουν με την σχέση της ποιότητας του φαγητού με τα χρήματα που καλείται να πληρώσει ένας πελάτης, ο οποίος ουσιαστικά δεν καταβάλει το υψηλό τίμημα για το καλό κρέας, αλλά για το γεγονός πως κάθεται στο μαγαζί του Salt Bae.

Έτσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, το «κρεατάδικο» του Nusret στο Λονδίνο συγκαταλέγεται στα χειρότερα μέρη που θα μπορούσε να φάει κανείς, καθώς βρίσκεται στην θέση 16.970 μεταξύ των 17.542 που βρίσκονται στην λίστα.