Trannos για την σύλληψή του: «Ο αστυνομικός μου είπε "νόμιζα ότι θα με πυροβολήσεις"» (vid)

Newsroom
Trannos για την σύλληψή του: «Ο αστυνομικός μου είπε "νόμιζα ότι θα με πυροβολήσεις"» (vid)
O τράπερ έριξε τα «καρφιά» του για την αστυνομία αλλά και για την τηλεόραση.

O τράπερ Trannos παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύλληψή του όταν βρέθηκε στην κατοχή του όπλο αλλά και στην αδυναμία του στα αυτοκίνητα και τον τζόγο.

«Έδωσα 100.000 για να πάρω αμάξι»

Αποκάλυψε αρχικά ότι έχει δώσει 100.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο. «Ένιωσα πολύ καλά. Ήθελα να πάρω ένα καλό αμάξι σπορ, έτσι για να κάνω τα δικά μου. Είχα πάρει ένα άλλο, αυτό που έφερα τις σβούρες. Φόρεσα ζώνη, εκείνη την ημέρα πρώτη φορά στη ζωή μου δεν ξέρω γιατί. Ξέρεις μπήκαμε σε μια στροφή, βρεθήκαμε σ' ένα βράχο, ήταν γερό μπαμ. Λέω όπα πρέπει να φοράμε ζώνη και πάντα φοράω ζώνη τώρα», είπε για το ατύχημα που είχε πριν από λίγο καιρό.

«Ο αστυνομικός μου είπε "νόμιζα ότι θα με πυροβολήσεις"»

Για την χειρότερη ημέρα της ζωής του είπε: «Είναι όταν τράκαρα, όταν με έδεσαν με το πιστόλι, γιατί μου έσπασαν τ' α@@@@@. Μου ζάλισαν τ' α@@@@@. Την δουλειά τους κάνουν κι αυτοί (σ.σ. οι αστυνομικοί) απλώς την κάνουν λίγο πιο καταχρηστικά. "Έχεις κάτι παράνομο;". "Έχω αυτό κι αυτό". Άραξε. Και ήξερε που έρχεται. Μου λέει "νόμιζα ότι θα με πυροβολήσεις. Ότι θα αντισταθείς". Σιγά μη χάσω εγώ τη ζωή μου για να σε πυροβολήσω εσένα», ανέφερε για την ημέρα που συνελήφθη.

Για τον τζόγο είπε: «Κοίτα, δεν είμαι άρρωστος. Ξέρω πως ότι βάζω πρόκειται να τα χάσω. Απλά ρε φίλε μ' αρέσει ξέρεις να παίζω. Χτες πήγα στο καζίνο. Εγώ παίζω νούμερα αδερφέ. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω χάσει σύνολο είναι 10.000. Τώρα στα άλλα ρε φίλε, πρέπει να έχω χάσει σίγουρα ένα σπιτάκι εκεί στην Καλλιθέα. Είναι πιστεύω 30-40.000», ανέφερε μεταξύ άλλων.