Το trailer του MasterChef με τους τρεις σεφ-μπαμπάδες: «Δεν κοιμάται με τη φάβα», «πες του τον ταραμά» (vid)

Newsroom
Το trailer του MasterChef με τους τρεις σεφ-μπαμπάδες: «Δεν κοιμάται με τη φάβα», «πες του τον ταραμά» (vid)
Σε πρώτη μετάδοση το trailer του νέου κύκλου του MasterChef που επιστρέφει τον Ιανουάριο.

Με μότο «Μάγειρες από Κούνια», έκανε πρεμιέρα το πρώτο trailer για τον 7ο κύκλο του MasterChef, στο Star. Η παρουσίαση του νέου trailer έγινε μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star. Το σκηνικό είναι στημένο στην κουζίνα ενός εστιατορίου όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς ετοιμάζει τα πιάτα της ημέρας μαζί με την ομάδα του.

Οι συνεργάτες και φίλοι του Σωτήρη Κοντιζά την ίδια στιγμή βρίσκονται στα σπίτια τους και προσπαθούν τα κοιμήσουν τα μωράκια τους. Έτσι το πρόσωπο που καλείται να τους δώσει συμβουλές είναι ο έμπειρος μπαμπάς, Σωτήρης Κοντιζάς.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διηγείται μία συνταγή σαν παραμύθι στο παιδί του και ο Σωτήρης Κοντιζάς του λέει να αλλάξει συνταγή. Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει γευσιγνωσία για να πείσει τον γιο του να πιει το γάλα του και ο Σωτήρης Κοντιζάς τον συμβουλεύει. Ενώ όλοι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα το τηλέφωνο του Σωτήρη Κοντιζά χτυπάει ξανά. Ο πατέρας τριών παιδιών, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αντιμετωπίσει κι εκείνος τα δικά του «προβλήματα» στο σπίτι, που ακούν στο όνομα «κολικοί».

Ο 7ος κύκλος του MasterChef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Star τον Ιανουάριο του 2023 και οι τρεις κριτές του, με τη μοναδική χημεία και το χιούμορ που τους έχει κάνει αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό μαζί με τους επίδοξους μάγειρες που θα αναμετρηθούν μπροστά τους.