Ποινική δίωξη στον Trannos, ορίστηκε το δικαστήριο

Newsroom
Ποινική δίωξη στον Trannos, ορίστηκε το δικαστήριο
Ο Trannos παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο αλλά η δίκη του αναβλήθηκε.

Στις 9 Δεκεμβρίου θα δικαστεί από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο ο τράπερ Trannos. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο αλλά η δίκη του αναβλήθηκε, σύμφωνα με το protothema.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο επέβαλε στον τράπερ ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή, κρίνοντας τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως το όπλο ήταν ενός φίλου του, που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Τον ισχυρισμό αυτό του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο φίλος του. Όπως είπε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο 22χρονος κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο, δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε.

Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.