Συνελήφθη ξανά ο Trannos

Newsroom
Συνελήφθη ξανά ο Trannos
Νέες περιπέτειες με την αστυνομία για τον Trannos που συνελήφθη τα ξημερώματα.

Μπλεξίματα με την αστυνομία, έχει για ακόμα μία φορά ο Trannos. Ο δημοφιλής τράπερ, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 04:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Ομόνοιας. Όλα έγιναν όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, κίνησε την περιέργεια αστυνομικών που το σταμάτησε για έλεγχο. Όταν αυτός έγινε διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μέσα ένα όπλο χωρίς άδεια, αλλά και ένας αστυνομικός φάρος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Έλληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής, καθώς και ένας αστυνομικός φάρος. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τον περασμένο Μάιο ο νεαρός τράπερ είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή στο Μπουρνάζι. Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον νεαρό άντρα το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο.