Viral η σκηνή από το σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει»: «Εμείς στο σόι μας είμαστε ΑΕΚτσήδες, στην εκκλησία θα έρθεις με κιτρινόμαυρα» (vid)

Newsroom
Viral η σκηνή από το σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει»: «Εμείς στο σόι μας είμαστε ΑΕΚτσήδες, στην εκκλησία θα έρθεις με κιτρινόμαυρα» (vid)
Ο «Γιώργης» στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» υποδύεται τον οπαδό της ΑΕΚ και κάνει τις ανάλογες κουβέντες.

Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα σήριαλ που έχουν και λίγο οπαδικό «χρώμα» σε διάφορες σκηνές.

Πριν από λίγο καιρό ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος υποδύεται έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού στην σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΚ στο παιδί του για να κοιμηθεί.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μελέτης Ηλίας, είναι οπαδός της Ένωσης στην πραγματικότητα και μάλιστα σε συνέντευξή του στο Gazzetta είχε αποκαλύψει πως: «Παραλίγο να χάσω την επίσημη πρεμιέρα μου στο θέατρο για την ΑΕΚ».

Στο σήριαλ του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», μπορεί να πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είναι γνωστός Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Γιάννης Τσορτέκης (Γιώργης) υποδύεται στο σήριαλ έναν φανατικό ΑΕΚτση και μια σκηνή από το επεισόδιο της Τετάρτης (30/11) έχει γίνει viral.

Συγκεκριμένα, υποδεχόμενος τη μέλλουσα νύφη στην οικογένεια ο Γιώργης στην σκηνή αυτή λέει: «εμείς στο σόι μας είμαστε όλοι ΑΕΚτσήδες και βάζουμε τις νύφες να φοράνε κιτρινόμαυρα στην εκκλησία, να ξέρεις. Ε βέβαια, εμείς το έχουμε παράδοση. Τον δικέφαλο αετό μπορείς να μην τον βάλεις βέβαια αν δεν θες. Τα χρώματα όμως θα τα τιμήσεις οπωσδήποτε. Έτσι πάει».