O Μελέτης Ηλίας στον πιο κόντρα ρόλο της καριέρας του: «Ρε, χανούμι βγήκες; Κοίτα εδώ» (vid)

Newsroom
O Μελέτης Ηλίας στον πιο κόντρα ρόλο της καριέρας του: «Ρε, χανούμι βγήκες; Κοίτα εδώ» (vid)
Ο Μελέτης Ηλίας υποστηρίζει την ΑΕΚ και δεν το έχει κρύψει ποτέ, αλλά στην σειρά υποδύεται έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

Η σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» είναι από εκείνες που έχουν ξεχωρίσει καθώς είναι ένα σήριαλ «εποχής».

Στην σειρά πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο Μελέτης Ηλίας και ίσως -όσον αφορά την ομάδα του- να είναι ο πιο κόντρα ρόλος της καριέρας του καθώς στο σήριαλ υποδύεται έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός είναι οπαδός της ΑΕΚ, κάτι που δεν έχει κρύψει αφού πολλές φορές έχει βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Μάλιστα, ειδικά φέτος, έχει φωτογραφηθεί στο νέο γήπεδο της Ένωσης την «Opap Arena», ενώ στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο Gazzetta είχε αποκαλύψει πως: «Παραλίγο να χάσω την επίσημη πρεμιέρα μου στο θέατρο για την ΑΕΚ».

Στην σειρά της ΕΡΤ, λοιπόν, το παιδί που έχει με την τηλεοπτική του σύζυγο Κατερίνα Παπουτσάκη, ηρεμεί και σταματάει να κλαίει μόνο όταν ακούει τον ύμνο της ΑΕΚ.

Έτσι, στο στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε και στα social media της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Μελέτης Ηλίας προσπαθεί να ηρεμήσει το μωρό που δεν σταματάει να κλαίει και «αναγκάζεται» να του τραγουδήσει τον ύμνο.

Μάλιστα, αφού του τραγουδάει «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια» -φτύνοντας παράλληλα αφού υποτίθεται πως είναι οπαδός του «τριφυλλιού»- το παιδί σταματάει να κλαίει και ο ηθοποιός στο τέλος του λέει: «Ρε, χανούμι βγήκες; Κοίτα εδώ».

O ίδιος έχει κάνει και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει «ανεβάσει» την σκηνή αυτή και γράφει: «Κόντρα ρόλος».

Ανάρτηση Μελέτης Ηλίας.

Όμως αυτή δεν είναι η μόνη σκηνή στην σειρά με αναφορά στην ΑΕΚ και το μωρό που ηρεμεί μόνο ακούγοντας τον ύμνο της Ένωσης.

Σε άλλη σκηνή η «θεία» του παιδιού η Τζένη Θεωνά και η «μητέρα» του η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθούν να το κοιμίσουν.

Βάζουν ραδιόφωνο και ξαφνικά ακούγεται «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια», με το μωρό να σταματάει να κλαίει και μόλις το κλείνουν εκείνο να ξεκινάει πάλι. Τότε η Τζένη Θεωνά λέει στην Κατερίνα Παπουτσάκη: «το παιδί είναι ΑΕΚ! ΑΕΚ!».