Η Μία Καλίφα εξηγεί στο podcast της Ratajkowski τις αλλαγές που θέλει να δει στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών (vid)

Newsroom
Η Μία Καλίφα εξηγεί στο podcast της Ratajkowski τις αλλαγές που θέλει να δει στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών (vid)
Άρχισε να παίζει σε πορνογραφικές ταινίες τον Οκτώβριο του 2014 και τον Δεκέμβριο κατέλαβε την πρώτη θέση στην ιστοσελίδα Pornhub.

Η Μία Kαλίφα εξήγησε ποιες αλλαγές θα ήθελε να δει να εφαρμόζονται στη βιομηχανία του πορνό.

Η γεννημένη στο Λίβανο, influencer που ήταν κάποτε η κορυφαία σταρ στο Pornhub, προκαλώντας διαμάχη στη Μέση Ανατολή αφού έκανε σκηνές σεξ με χιτζάμπ αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα ήθελε να δει, ώστε να μην βιώσουν άλλοι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη βιομηχανία ότι έζησε εκείνη.

Αυτό που ουσιαστικά θα ήθελε να δει σαν αλλαγή είναι το όριο ηλικίας κάποιου, ώστε να ξεκινήσει να δουλεύει στο πορνό. Τονίζοντας πως κάτω από τα 21 δεν είναι μια καλή ηλικία.

«Νιώθω ότι θα πρέπει να αυξηθεί η ηλικία ώστε η εταιρεία παραγωγής να αποκτά τα δικαιώματα κάποιου στα 21 τουλάχιστον», είπε στην Emily Ratajkowski, στο podcast High Low.

«Αν θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία του σεξ, κάντε το μετά τα 18. Αυτή είναι η νόμιμη ηλικία. Πρέπει να είσαι πραγματικά ρεαλιστής σχετικά με την ασφάλεια και την ηθική γύρω από αυτή τη δουλειά γιατί είναι το αρχαιότερο επάγγελμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πιο παλιό επάγγελμα, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μάλιστα όσο περισσότεροι είναι οι περιορισμοί τόσο θα βρίσκουν τρόπους να τους παρακάμψουν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή.

Σήμερα, η Khalifa έχει αφήσει πίσω της το πορνό και κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα στο OnlyFans.

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται για την πλατφόρμα, η 29χρονη είπε μεταξύ άλλων: «Το My OnlyFans δεν είναι απαραίτητα σχετικό με γυμνό. Είναι πολύ ενθαρρυντικό, οτιδήποτε δημοσιεύω στο OnlyFans πιστεύω ότι θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο Instagram και θα ήταν απολύτως εντάξει».

Και πρόσθεσε: «Το κάνω με τον δικό μου τρόπο, με τρόπο που νιώθω άνετα, είναι υπέροχο».