Οι λεπτομέρειες της σύλληψης του Trannos: Τα ευρήματα και οι ποινές που αντιμετωπίζει (vid)

Newsroom
Οι λεπτομέρειες της σύλληψης του Trannos: Τα ευρήματα και οι ποινές που αντιμετωπίζει (vid)
Η σύλληψη του Trannos έγινε περίπου 6 μήνες μετά το ανάλογο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο Μπουρνάζι...

Για ακόμα μία φορά ο Trannos στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για όχι και τόσο καλό λόγο. Η πρώτη ήταν άθελά του, πέρυσι τον Δεκέμβριο στα σοβαρά οπαδικά επεισόδια που είχαν γίνει σε συναυλία του στην Θεσπρωτία, με την δεύτερη να είναι στο Μπουρνάζι, στις 31 του περασμένου Μαΐου όταν και βρέθηκε ένα όπλο στο αυτοκίνητό του.

Κάτι ανάλογο δηλαδή, με αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό, ο γνωστός τράπερ και τα άλλα τρία άτομα που ήταν μαζί του, επέβαιναν σε ένα τζιπ, το οποίο κίνησε την περιέργεια ανδρών της αστυνομίας.

Έτσι, η ομάδα ΔΡΑΣΗ αποφάσισε να τους σταματήσει για ένα τυπικό έλεγχο, ο οποίος έγινε στις 04:15 στην οδό Ιάκχου. Κατά την έρευνα που έγινε στο όχημα, αλλά και στους επιβαίνοντες ηλικίας 31, 32 και 37 ετών, βρέθηκε ένα πιστόλι για το οποίο δεν υπήρχε σχετική άδεια.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα άπαντες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Θυμίζουμε πως πριν από 6 μήνες, για το τότε περιστατικό, είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο από το Αυτόφωρο Μονομελές.