Άγρια επεισόδια στη Θεσπρωτία σε μαγαζί με γνωστό τράπερ: «Ντου» κουκουλοφόρων με στυλιάρια και καδρόνια

Newsroom
Άγρια επεισόδια στη Θεσπρωτία σε μαγαζί με γνωστό τράπερ: «Ντου» κουκουλοφόρων με στυλιάρια και καδρόνια
Oμάδα 15-20 κουκουλοφόρων εισέβαλε στο μαγαζί με στυλιάρια και καδρόνια και άρχισε να επιτίθεται προς κάθε κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να έχει οπαδική χροιά η επίθεση.

Μεγάλης έκτασης και έντασης επεισόδια σημειώθηκαν σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσπρωτία το βράδυ της Παρασκευής (17/12), σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε γνωστός τράπερ. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, μια ομάδα 15-20 κουκουλοφόρων εισέβαλε στο μαγαζί με στυλιάρια και καδρόνια και άρχισε να επιτίθεται προς κάθε κατεύθυνση. Οι θαμώνες έφυγαν και στη συνέχεια τα επεισόδια συνεχίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

2

Οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

2

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές ημεδαπών από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε την επίθεση των αγνώστων στον χώρο διασκέδασης αν και η αστυνομία δεν αποκλείει να έχει οπαδική χροιά.

2