Απόφαση-ντροπή για τον 30χρονο που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα: «Αθώοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης» (vid)

Newsroom
Απόφαση-ντροπή για τον 30χρονο που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα: «Αθώοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης» (vid)
Ο 30χρονος παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη του, είπε πως είχαν πιει και…. υποσχέθηκε δεν θα το ξανακάνει.

«Αθώος» αναφώνησε το δικαστήριο για τον 30χρονο άντρα, που τον περασμένο Μάιο, κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα, την ώρα που βρισκόταν με την παρέα του σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Ευβοίας. Αφού αρχικά είχε δελεάσει με φαγητό το γατάκι στη συνέχεια το κλώτσησε προς τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των Δικαστών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ο 30χρονος παραδέχθηκε ότι έσπρωξε με το πόδι του τη γάτα, έδειξε μεταμέλεια και υποστήριξε ότι η παρέα είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δήλωσε πως μετάνιωσε και ότι δε θα το επαναλάβει.

Η νομική εκπρόσωπος της «Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ένωσης Β. Εύβοιας Happy Paws» ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το nantiareport.gr.

Η απόφαση προκάλεσε την οργή της Διευθύντριας Ζωοφιλικής Οργάνωσης, η οποία είχε δημοσιοποιήσει βίντεο:

«Αθωοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ντροπή. Κλώτσησε άφοβα. Ο τύπος που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό αθωώθηκε γιατί είπε ότι το έκανε μία φορά, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει… Τι κι αν το είδαμε με τα μάτια μας, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή» σχολίασε στα social media.